Hyttetur 2004-02-13 til 2004-02-15
Middag fredag
- 1 liter fløte
- finhakket løk (surres i stekepanne)
- finhakket jalapenjos/chillipepper -smørstekt sopp
- bacon i terninger -purreløk og vårløk
- salt + pepper
- karri (en del)
- annet krydder etter eget ønske og smak
- pasta av ønsket mengde og type
- smaker også godt med oliven i
Middag lørdag
Forrett: Gratinerte, fylte pannekaker
Fyll
- løk
- sopp
- paprika
- fløte
- rømme
- karri + annet krydder
- 4-5 reker per pannekake
Legg fyll i pannekakene, rull sammen og legg i formen. Dryss revet ost på toppen
Hovedrett: ytrefilet på rotgrønnsaksseng
- Hasselbäckpotet
- fløtegratinerte poteter (inklusive 1 liter fløte og 3 hele hvitløk)
- heltstekt ytrefilet av typen stor mø - marinert med BBQ-saus og gnidd inn med rosmarin
- ytrefilet stekt på en seng av rotgrønnsaker
- store sjampinjonger med hvitløksmør
Dessert: Varme bjørnebær
Varme bjørnebær med vaniljeis