Hyttetur 2004-02-13 til 2004-02-15

Middag fredag

  • 1 liter fløte
  • finhakket løk (surres i stekepanne)
  • finhakket jalapenjos/chillipepper -smørstekt sopp
  • bacon i terninger -purreløk og vårløk
  • salt + pepper
  • karri (en del)
  • annet krydder etter eget ønske og smak
  • pasta av ønsket mengde og type
  • smaker også godt med oliven i

Middag lørdag

Forrett: Gratinerte, fylte pannekaker

Fyll

  • løk
  • sopp
  • paprika
  • fløte
  • rømme
  • karri + annet krydder
  • 4-5 reker per pannekake

Legg fyll i pannekakene, rull sammen og legg i formen. Dryss revet ost på toppen

Hovedrett: ytrefilet på rotgrønnsaksseng

  • Hasselbäckpotet
  • fløtegratinerte poteter (inklusive 1 liter fløte og 3 hele hvitløk)
  • heltstekt ytrefilet av typen stor mø - marinert med BBQ-saus og gnidd inn med rosmarin
  • ytrefilet stekt på en seng av rotgrønnsaker
  • store sjampinjonger med hvitløksmør

Dessert: Varme bjørnebær

Varme bjørnebær med vaniljeis