I/O 2004-02-27

Forrett: Melonbåt med skinkeseil

  • Dagens utvalg meloner (f.eks. honningmelon) - skjæres i båter
  • Trepinner ala grillspyd
  • Fine, store skiver med skinke

Monteres slik at melonen ser ut som en båt og skinkeskiven og trepinnen danner seil + mast. Hvis melonen er av ok størrelse bør man klare 4 personer pr melon.

Hovedrett: Gullkylling m/ris

  • jasmin-ris (stekes i olje før koking)
  • masse god guffe (ala fyllet i pannekakene på hytteturen)
    • rømme
    • fløte
    • finhakket løk
    • chillipepper
    • karri
    • worchester-saus
  • kyllingfilet (1-2 pr pers)

Ta halvparten av fyllet og legg i ei form. Legg filetene over fyllet og hell resten av fyllet over filetene igjen. Til slutt dryss over knust potetgull (gjerne salt+pepper) eller corn-flakes (den sunne varianten). Stekes i ovn. Om ønskelig server med en fløtebasert sopp og paprikasaus.

Dessert: Frityrstekt banan med vaniljeis og sjokoladesaus

  • 1 stk banan pr pers
  • vaniljeis
  • sjokoladesaus
  • pisket krem (sånn av ekte fløte)