I/O 2004-02-27
Forrett: Melonbåt med skinkeseil
- Dagens utvalg meloner (f.eks. honningmelon) - skjæres i båter
- Trepinner ala grillspyd
- Fine, store skiver med skinke
Monteres slik at melonen ser ut som en båt og skinkeskiven og trepinnen danner seil + mast. Hvis melonen er av ok størrelse bør man klare 4 personer pr melon.
Hovedrett: Gullkylling m/ris
- jasmin-ris (stekes i olje før koking)
- masse god guffe (ala fyllet i pannekakene på hytteturen)
- rømme
- fløte
- finhakket løk
- chillipepper
- karri
- worchester-saus
- kyllingfilet (1-2 pr pers)
Ta halvparten av fyllet og legg i ei form. Legg filetene over fyllet og hell resten av fyllet over filetene igjen. Til slutt dryss over knust potetgull (gjerne salt+pepper) eller corn-flakes (den sunne varianten). Stekes i ovn. Om ønskelig server med en fløtebasert sopp og paprikasaus.
Dessert: Frityrstekt banan med vaniljeis og sjokoladesaus
- 1 stk banan pr pers
- vaniljeis
- sjokoladesaus
- pisket krem (sånn av ekte fløte)